U toku protekle nedelje tri saobraćajne nezgode u opštini Odžaci

Na području Policijske uprave Sombor u toku protekle nedelje evidentirano je ukupno 16 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe teško povređene a devet je zadobilo lakše telesne povrede. Osam vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiti osobe lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vizača.

U toku protekle nedelje na teritoriji opštine Apatin evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede a jedna osoba je lakše povređena. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na teritoriji opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

U toku protekle nedelje na teritoriji opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedan osoba teško povređena a tri osobe su zadobile lakše telesne povrede.

Možda vas zanima i ovo...

3. sednica SO Odžaci sazvana za sredu, 14. jun

Za sredu, 14. jun sazvana je 3. sednica SO Odžaci za koju je predložen dnevni …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *