U toku protekle nedelje tri saobraćajne nezgode u opštini Odžaci

Na području Policijske uprave Sombor u toku protekle nedelje evidentirano je ukupno 16 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe teško povređene a devet je zadobilo lakše telesne povrede. Osam vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiti osobe lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vizača.

U toku protekle nedelje na teritoriji opštine Apatin evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede a jedna osoba je lakše povređena. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na teritoriji opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

U toku protekle nedelje na teritoriji opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedan osoba teško povređena a tri osobe su zadobile lakše telesne povrede.

Možda vas zanima i ovo...

U julu četiri akcije DDK u opštini Odžaci

Crveni krst Odžaci i Regionalna služba za transfuziju krvi iz Sombora će tokom jula na …