Od 10. jula preusmeravanje saobraćaja na mostu Odžaci – Bački Gračac

I dalje je na snazi izmena režima saobraćaja na drumskom mostu preko kanala DTD na deonici opštinskog puta L 410  između Odžaka i Bačkog Gračaca – kaže se u saopštenju Opštinske uprave Odžaci. Saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom  uz naizmenično propuštanje vozila koje je regulisano semaforom. Brzina kretanja je ograničena na 10km/h, a dozvoljeno opterećenje je 30 tona.

Od ponedeljka, 10. jula u planu je preusmeravanje saobraćaja sa uzvodne na nizvodnu stranu mosta. Od tada će se primenjivati i dodatno ograničenje koje se odnosi na zabranu saobraćaja za vozila čija širina prelazi 2,4 metra.

Iz lokalne samouprave još jednom apeluju na građane da ne prelaze most bez preke potrebe zbog otežanih uslova kretanja, da most ne prelaze teretnim vozilima a naročito sa priključnim mašinama.

Uzimajući u obzir položaj zone radova, konfiguraciju terena u zoni mosta, ograničen prostor za odvijanje saobraćaja i strukturu saobraćajnog toka, mole se svi učesnici ui saobraćaju da poštuju pravila saobraćaja u cilju bezbednog i nesmetanog odvijanja saobraćaja na mostu – kaže se u saopštenju.

Možda vas zanima i ovo...

3. sednica SO Odžaci sazvana za sredu, 14. jun

Za sredu, 14. jun sazvana je 3. sednica SO Odžaci za koju je predložen dnevni …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *