O nama

INTERNET RADIO D-65 je u svet radio-difuzije ušao 22.decembra 2005.godine. Naša kuća je redovan program emitovala putem FM talasa na frekvenciji 100,5 Mhz Stereo sve do 31.avgusta 2008.godine.
 
Od januara 2009. godine počeli smo redovno emitovanje programa na internetu. Naši planovi su da uskoro počnemo emitovanje TV programa na Internet mreži. Radio D65 je od 07. decembra 2009. godine uvršten u registar Javnih glasila za područje Republike Srbije pod registarskim brojem IN000013. Radio D65 lokalna radio stanica u privatnom vlasništvu, registrovana kao D.O.O. "Romanov" Deronje. 

Program  emitujemo 24/7h  na Internetu STEREO (64/44kbs). Programskom šemom dominiraju emisije informativnog i zabavno-muzičkog karaktera, kontakt-programi i gostovanja.  Program emitujemo za sada na Srpskom i Romskom jeziku dok je u pripremi još redakcija na jezicima manjina.
 

Muzička koncepcija Radija D65 je raznovrsna što podrazumeva da na mreži ovog radija možete čuti hitove kako narodne tako i zabavne muzike od šezdesetih godina pa sve do poslednjih izdanja. U okviru programa, Radija D65 reemituje informativne emisije Radio Slobodne Evrope.

Bez prekida emitujemo internet program vec duži niz godina, a i dalje nas vodi želja da ostvarujemo dobru saradnju sa svima koji to žele, da stvaramo program prema potrebama i željama naših slušalaca i da i dalje budemo ponosni što dajemo svoj doprinos izgradnji bolje budućnosti.

Prepoznatljiv i dinamičan program, stari i novi hitovi, sjajne nagrade i svakodnevna zabava su karakteristike našeg radija.
Program se deli u prepodnevno i popodnevno druženje sa slušaocima, a muzika u blokove za starije i mlade.

U gotovo 7 godina prisutnosti na području odžačke opštine, Radio D65 je postao svakodnevna potreba i navika vernih slušaoca, uvek verodostojan i jednako rado slušan. Iako medu najmlađim radio stanicama na ovim prostorima, Radio D65 je postao neodvojivi deo javnog života odžačke opštine, a svojim svakodnevnim programom navikavao je slušaoce na svoju prisutnost.

Godinama, tehnološki se unapredujući, kadrovski i programski rastući, Radio D65 je ostao verodostojno ogledalo napretka Deronja i njegove okoline. Vizija Radija D65 je da nastavi da jača poziciju vodeće komercijalne radio stanice u odžačkoj opštini koja će na otvorenom medijskom tržištu biti programski, tehnološki i finansijski ravnopravna sa dolazećom konkurencijom.

Možemo se pohvaliti i ovim sajtom, koji je kao deo specifičnog i modernog medija - Interneta, koji doživljava do sada neviđenu ekpanziju u istoriji svetskih komunikacija i informisanja. Internet stranice koje su pokrenute imaju za cilj da prošire krug slušalaca Radija D65 i na prostore van odžačke opštine, tim pre što veliki broj naših zemljaka živi i radi na svim kontinentima sveta. Želja nam je da budemo još jedna njihova spona sa domovinom i zavičajem.

Biti najbolji znači uspostaviti profesionalne standarde i ponuditi najkvalitetniji radijski program koji visokim rejtingom kod slušalaca garantuje dobru poziciju na tržištu.

Iako je od početka rada naše kuce primarna uloga bila da zabavi, razonodi i osveži, muzika koju emitujemo su uglavnom stariji hitovi, stara dobra muzička izdanja, prepoznatljivog imidža koji je u mnogome tokom godina doprinosio skakanju rejtinga naše medijske kuće.

Koliko god se trudili da pratimo trendove i prednost davali ukusu široke publike, uspevali smo i da podučimo, ponudimo drugačije alternative i stvorimo specifičan odnos sa našim konzumentima.

Tako se tokom godina iskristalisalo nekoliko emisija i slobodno možemo reći, programskih šema, koje, ne samo da su naišle na opštu prihvaćenost, nego je veliki deo njih postao zaštitni znak Radija D65.

U budućnosti nam je prioritet i razvoj programske šeme koja bi sadržala informativne emisije namenjene sugrađanima koji aktivno učestvuju u pokretanju i preobražaju društva u skladu sa evropskim standardima.


Ekipe novinara, tehnicara, spikera, muzičkih urednika i brojnih drugih kolega koji su utkali svoj rad, profesionalnost, predanost, i ljubav u ono što je Radio D65 bio, što je danas i što će, verujemo, biti i dalje vam stoje na raspolaganju. I dalje smo verodostojan, profesionalan, sadržajno i programski bogato i raznovrsno uređivan, veoma slušanih radio u našem kraju. I dalje smo tu samo zbog vas…

Podesite rezoluciju vašeg ekrana na 1280x1024