Letnja škola podmlatka Crvenog krsta

Crveni krst Odžaci je odabran da po programu Crvenog krsta Srbije učestvuje u letnjoj školi podmlatka koja će biti održana u odmaralištu „Bagremara“ u Bačkoj Palanci za decu osnovnoškolskog uzrasta.

Polazak je u ponedeljak, 10. jula u 11,45 časova ispred Crvenog krsta Odžaci. U „Bagremari“ će deset dana provesti 22-oje učenika sa kojima će biti Gordana Nikolić nastavnica iz OŠ „Branko Radičević“ iz Odžaka i Kristina Đorđević realizator programa Prva pomoć.

Grupa će u odmaralištu „Bagremara“ boraviti od 10. do 19. jula a program Letnje škole prilagođen je uzrastu i interesovanjima dece i biće realizovan kroz tri segmenta: „Crveni krst i ja“ čiji program podrazumeva usvajanje znanja o vrednostima koje promoviše i zastupa Crveni krst i značaj humanitarnog rada zatim tematske radionice iz različitih oblasti delovanja Crvenog krsta i Večernji zabavni program.

Ispraćaju osnovaca iz opštine Odžaci prisustvovaće i predsednica opštine Odžaci Mr Latinka Vasiljković koja je izrazila želju da Crveni krst Odžaci učestvuje u više ovakvih programa i aktivnosti i da opština Odžaci po tome bude prepoznatljiva – rekao je Radivoje Radivojević, sekretar Crvenog krsta Odžaci.

Možda vas zanima i ovo...

3. sednica SO Odžaci sazvana za sredu, 14. jun

Za sredu, 14. jun sazvana je 3. sednica SO Odžaci za koju je predložen dnevni …