LaliĆ: Fontana u parku

Postavljeno : Oktobar 02, 2012 | Autor : Svetlana Romanov

 

Radovi koji su u avgustu započeli na uređenju centra Lalića sada su u završnoj fazi - kaže Dušan Parnicki, sekretar Mesne zajednice Lalić.

Uređenje zgrade mesne zajednice i opremanje kancelarija je pri samom kraju i konačno će zaposleni dobiti adekvatne uslove za rad. Meštani Lalića biće ponosni na zgradu koja će krasiti centar sela.


U parku je preostalo još veoma malo posla pa da se kompletira sve ono što je predviđeno. Na izbetoniranom prostoru biće stavljene tartan podloge na koje će se montirati parkovske igrčke za decu kao što su : klackalice, tobogani, ljuljaške i druge velike igračke koje deca vole.

U samom parku biće izgrađena fontana koja će dodatno ulepšati centar sela, a svežina vode će oplemeniti prostor u kojem će rado boraviti i deca i stariji sugrađani - rekao je Dušan Parnicki, sekretar MZ Lalić.

 

podeli sa prijateljima

 
 
 

komentari

D65 Comment Box - u toku je učitavanje komentara...

     

    Internet Radio D65 zadržava pravo da obriše komentar ili delove komentara koji sadrže uvrede, nepristojan govor, svaki oblik netolerancije ili stavove u kojima se propagira rasna, verska, nacionalna ili polna diskriminacija. Stavovi izneti u komentarima su lični stavovi autora komentara, a ne redakcije Internet Radija D65. Unapred vam se zahvaljujemo na svim komentarima.

 
 
 
Sva prava zadržana | 2005 - 2012 Internet Radio D65