Krv život znači

Postavljeno : Februar 20, 2012 - Autor : Svetlana Romanov

Texas Trip 2010: Abandoned ranch

Prema kalendaru najznačajnijih aktivnosti Crveni krst Odžaci i ove godine raspisuje likovno - literarni konkurs na temu : "Krv život znači!"

Konkurs se, kao i ranijih godina, organizuje u cilju promocije dobrovoljnog, anonimnog i neplaćenog davalaštva krvi.
Radovi iz svih osnovnih i srednjih škola sa teritrije opštine Odžaci treba da budu dostavljeni Crvenom krstu Odžaci najkasnije do 6. aprila 2012. godine. Najbolji radovi iz svake kategorije (likovne i literarne) biće poslati na dalje takmičenje. Komisija Crvenog krsta Srbije izvršiće odabir najboljih radova. Prvoplasirani će biti nagrađeni besplatnim letovanjem u odmaralištu Crvenog krsta Srbije u Baošiću od 08. do 17. 07. 2012. godine.

 
 

D65 Comment Box - u toku je učitavanje komentara...

    Internet Radio D65 zadržava pravo da ne obriše komentar ili delove komentara koji sadrže uvrede, nepristojan govor, svaki oblik netolerancije ili stavove u kojima se propagira rasna, verska, nacionalna ili polna diskriminacija. 

    Stavovi izneti u komentarima su lični stavovi autora komentara, a ne redakcije Internet Radija D65. Komentari u kojima ukazujete na slovne ili neke druge tehničke greške u vezi objavljenog teksta ili slike biće prosleđeni redakciji koja će ih razmotriti, ali će i takvi komentari biti uklonjeni. 

    Unapred vam se zahvaljujemo na svim komentarima.