3. sednica SO Odžaci sazvana za sredu, 14. jun

Za sredu, 14. jun sazvana je 3. sednica SO Odžaci za koju je predložen dnevni red od sedam tačaka. Sednica SO Odžaci će biti održana u Skupštinskoj sali u Sportsko poslovnom centru Odžaci sa početkom u 12,00 časova.

Na dnevnom redu je potvrđivanje mandata odbornika u Skupštini opštine Odžaci kao i polaganje zakletve. Odbornici treba da se izjasne o predlogu Odluke o završnom računu budžeta opštine Odžaci za 2016. godinu. Pred njima će se naći i predlog Odluke o otuđenju i davanju u zakup građevinskog zemljišta, Odluka o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i poslovnim zgradama na teritoriji opštine Odžaci.

Odbornici lokalnog parlamenta u Odžacima treba da donesu Rešenje o imenovanju zamenika predsednika i člana Upravnog odbora Centra za socijalni rad „Odžaci“ i da donesu Rešenje o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Gimanzije i ekonomske škole „Jovan Jovanović Zmaj“ Odžaci.

Možda vas zanima i ovo...

Odžaci: Dodela nagrada policijskim službenicima

Povodom Dana ministarstva unutrašnjih poslova, slave ministarstva i Dana policije najzaslužnijm policajcima iz Policijske stanice …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *